Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Love & Life 9 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Déze hobby’s zijn volgens singels een echte afknapper bij potentiële partners

Als je iemand bent die niet vies is van een Tinderdate, weet je ook hoe moeilijk het is om de perfecte match te vinden. Zo proberen we voordat we met iemand afspreken natuurlijk altijd om iemand zo goed mogelijk te leren kennen. Maar eindigen de meesten van ons toch tijdens de uiteindelijke date met iemand die een heel ander persoon blijkt te zijn dan gehoopt.

Zo vertellen tientallen mensen welke hobby’s van een potentiële partner echte red flags zijn.

Dit zijn de hobby’s die volgens velen een red flag zijn

Je zult misschien denken ‘hoe kunnen hobby’s nou een red flag zijn?’ Laten we je een voorbeeld geven. Een Redditor deelde onder andere dat zijn voormalige huisgenoot het grappig vond om op regenachtige dagen door waterplassen te rijden en voetgangers nat te maken. Uhmm, als je dit geen red flag vindt dan weten wij het ook niet meer…

Al gehoord van ‘beige flags’? Deze nieuwe datingtrend is het broertje van de ‘red flags’

Een andere Reddit gebruiker vertelde dat ze een vrouw kent die in haar vrije tijd random mensen op het internet opzoekt, alles over dit persoon uitvind en daarna hierover een bericht stuurt naar diegene. Daarnaast vertelt de Redditor dat de vrouw dacht dat ze mensen een plezier deed door hun te helpen met het ‘beschermen’ van hun privacy, maar als het aan ons licht is dit geen goede daad maar gewoon cyber stalking.

Maar laten we terug gaan naar de hobby’s die volgens singels een echte no-go zijn.

Red Flag 1: Mensen die echt van dieren houden

Er zijn genoeg mensen die houden van paardrijden, vogelspotten of niet genoeg kan krijgen van hun trouwe viervoeter. Maar bij sommige mensen gaat hun enthousiasme voor deren iets te ver, denk er bijvoorbeeld aan wanneer iemand te veel dieren adopteert, vooral als je ze niet kunt betalen. Tenzij je later in een aflevering van “Hoarders” terecht wilt komen, is het waarschijnlijk het beste om niet op een vervolgdate te gaan.

Red Flag 2: Als zijn of haar social media gebruik asociaal wordt.

De obsessie met sociale media stond ook behoorlijk hoog op het lijstje van de Redditors. Zo vindt een Redditor het fenomeen waar sommige mensen plezier halen van alle drama die ze lezen op facebook een echte afknapper. Maar maken anderen zich meer zorgen over het daten van social media-influencers of influencer-wannabes.

Zo zegt een gebruiker: “If a person is so preoccupied with their social media that this person hasn’t had time to actually live and communicate in the moment… I am not dating a person in a three-way relationship with Zuckerburg.”

Wat worden de datingtrends van 2023? Dit zijn de voorspellingen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.