It’s fashion – Justin Bieber gaat samenwerken met niemand minder dan Crocs

Crocs. You eather love it or hate it. Steeds meer influencers worden gezien in dit schoeisel, met toch wel Justin Bieber als grootste fan. Niet gek dus dat hij nu een samenwerking aankondigt met het schoenenmerk. Op Instagram zagen we wat simpele foto’s én een video.

Van Jibbitz (bedeltjes waarmee je je Crocs kan versieren) tot de typische kleur: deze variant in samenwerking met JB zijn label Drewhouse zouden weleens op ons wensenlijstje kunnen komen te staan.

Justin Bieber gaat samenwerking aan met Crocs

Samenwerkingen tussen celebrities en toffe merken, is nothing new. Crocs is nu de volgende in het rijtje. Met fans als Pharell Williams, Shia LaBeaouf en Steven Tyler én eerdere samenwerkingen met Balenciaga, Birkenstock en Post Malone, komt de samenwerking met Justin Bieber niet als een verrassing.

Justin Bieber zelf maakt er geen geheim van dat de schoen een key piece is in zijn garderobe. Nu komt hij zélf met een eigen variant. Op Instagram kondigde Justin Bieber de samenwerking tussen zijn streetwear label Drewhouse en Crocs aan door beelden van het schoeisel te laten zien in foto’s én een video.

Video op Instagram

In de video zagen we niet alleen gele Crocs – een kleur die Justin vaak draagt – maar ook Jibbitz (de bedeletjes waarmee je je schoen kunt versieren) in een Drewhouse-thema. De levensechte Croc in de video is trouwens niet de final version, het is namelijk een cake. Dat er wel een echte variant komt, wordt in de video al gauw duidelijk.

De samenwerking is met zijn eigen label Drewhouse. Het merk wat hij begin vorig jaar lanceerde, te herkennen aan het gele logo met smiley. Fun fact: Drew is de tweede naam van Justin Bieber en deze naam zal je ook veel terugizen in de bedelsDe Crocs zullen vanaf 14 oktober te koop zijn. Hoewel de prijs nog onbekend is, weten we al wél dat je de gele Crocs hier kunt scoren.

Nu we het toch over Crocs hebben. Wist je dat je er ook in kunt gaan trouwen? Zo zien Bruids-Crocs eruit.

Reageer op artikel:
It’s fashion – Justin Bieber gaat samenwerken met niemand minder dan Crocs
Sluiten