Anne Smits
Anne Smits Celebrity 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Is Kim Kardashian aan het daten met deze oud-American Football speler?

Na een huwelijk van zes jaar besloot Kim Kardashian begin 2021 te scheiden van nu ex-man en vader van haar kinderen, Kanye West. In een uitzending van Saturday Night Live vertelde Kim dat het zijn persoonlijkheid was die de scheiding heeft doen veroorzaken. Ruim een jaar later bevestigde Kim K haar relatie met de enige echte Pete Davidson, maar ook dat liefdesverhaal liep op de klippen. Het lijkt al een aantal maanden stil rondom het liefdesleven van het 42-jarige televisiepersoonlijkheid, tot nu.

Heet Kim K opnieuw de liefde gevonden?

Is Kim Kardashian aan het daten met deze American Football-speler?

Volgens een bron van Entertainment Tonight is Kim Kardashian gespot met deze man.

Geen rapper, maar een atleet deze keer

Deze keer zoekt Kim het niet bij de rappers of comedians, maar bij de sporters. Zo is Kim gespot met de voormalig American Football-speler Tom Brady (45). Het contact tussen de twee lijkt tot zover vrij onschuldig. Zo zou de ‘vriendschap’ zijn ontstaan, doordat Kim op zoek is naar een woning waar Tom een vakantiehuis heeft. Kim zoekt een woning bij Baker’s Bay Golf & Ocean Club, een exclusieve plek op de Bahama’s.

Tom Brady en Gisele Bündchen

Volgens een bron van Entertainment Tonight zouden de twee in contact zijn gekomen door een gemeenschappelijke vriend, maar zou er van een romance (nog) geen sprake zijn. Tom kocht zijn vakantiehuis op de Bahama’s een aantal jaar geleden met zijn toenmalige vrouw Gisele Bündchen. Tom en Gisele scheidden na een huwelijk van 13 jaar, maar zullen verbonden blijven door hun twee kinderen Vivian (10) en Benjamin (13).

Verhuist Kim naar de Bahama’s?

De plek op de Bahama’s waar Tom woont, is nogal populair onder de celebrities. Zo wordt de exclusieve buurt ook bewoond door onder andere Jennifer Lopez en Justin Timberlake. Sinds Tom’s scheiding vorig jaar is er een plekje vrijgekomen in zijn vakantiehuis en kan Kim K daar prima even verblijven tot ze haar eigen stulpje heeft gevonden. We’ll keep you posted.

Kim Kardashian haalt uit naar Kourtney’s bruiloft in verwijderd Instagram bericht

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.