Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 7 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Timothée Chalamet zijn naar verluidt aan het daten

Ondanks dat het jaar 2023 nog maar in haar eerste aantal maanden zit is er al veel gebeurd dat we van te voren nooit hadden kunnen en durven voorspellen. Zo barstte het los tussen de fans van Selena Gomez en Hailey Bieber en gooide Chris Brown een telefoon van een fan in het publiek tijdens zijn concert. Ook is Gerard Piqué nu al over Shakira heen en zijn Tyga en Avril Lavigne plots een stel. Random, niet? Als je dacht dat dit genoeg vreemds was om een heel jaar mee te vullen, zet je dan schrap. Er wordt momenteel een wel héél flinke schep bovenop gedaan met een bovenmatig onverwachtse roddel. Kylie Jenner, een van de jongste telgen van de Kardashians, zou namelijk aan het daten zijn met acteur Timothée Chalamet.

Als er iets is wat we nooit zouden hebben geraden, dan was het overduidelijk dit.

Zijn Kylie Jenner en Timothée Chalamet aan het daten?

Laten we even duidelijk zijn. Er is nog niks officieel bevestigd. Toch worden de gemoederen momenteel bezig gehouden met een vermoedelijke romance tussen Kylie Jenner en Timothée Chalamet. Waar wij ons eigenlijk niet eens voor konden stellen dat de twee elkaar kenden, bewijst een video bij de Spring 2023 show van Jean Paul Gaultier het tegendeel.

@kardashulu

kylie jenner and timothee chalamet together yesterday at the jean paul gautier fashion show#timotheechalamet #kyliejenner #kyliejenneredit #fashionweekparis #fup #fyp #paparazzi #fypシ #foryou #jeanpaulgaultier

♬ Flowers – Miley Cyrus

Ook blijken tortelduifjes Kendall Jenner en Bad Bunny een diner te hebben gehad waar ook Kylie en Timothée bij aanwezig waren. De geruchten gaan nu dat de twee aan het daten zijn en meerdere directe bronnen van de twee hebben dit inmiddels bevestigd. Toch kan er nog niets met zekerheid worden gezegd. Wij – en de rest van de wereld – vinden de combinatie van de twee misschien ook wel het meest random idee ooit.

Romantische festival-date op de planning?

Maar dat is nog niet alles. De twee, die ogenschijnlijk vrij weinig met elkaar gemeen hebben, zouden volgens andere bronnen samen naar Coachella gaan. Het festival in California waar artiesten als Blackpink, Bad Bunny, Rosalía en Becky G dit jaar de headliners zijn, gaat volgende week van start. Mocht de romance voor die tijd nog niet bevestigd worden, hopen we gedurende het festival meer te weten te komen. Wij zijn benieuwd. En genieten in de tussentijd even van de hilarische en vrij dramatische posts over het vermeende koppel. Geniet vooral met ons mee:

@gianaolivia

what #timotheechalamet

♬ original sound – gi

Jennifer Lopez lanceert een drankmerk en vangt bakken kritiek: ‘Mama you don’t drink alcohol’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.