Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 28 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Nog één festival dan – deze acts op de line-up van ZeeZout wil je niet missen

Gevoelsmatig komt het festivalseizoen langzaam maar zeker tot een einde. Maar niet voordat we nog een laatste keer feestvieren in de Tuinen van West, namelijk bij ZeeZout festival.

Op zaterdag 2 september komen veel van onze favoriete dj’s draaien bij ZeeZout. Wij zetten de parels van de line-up voor je op een rij.

Deze acts op de line-up van ZeeZout wil je niet missen

Maak je persoonlijke blokkenschema alvast klaar.

Anetha

De Parijse Anetha was eerst architect, maar is nu een genormeerde dj. Ze staat bekend om haar mix van EBM, trance, electro en old school 90’s techno. Oftewel, bij Anetha is het 100% dansgarantie.

Anetha draait van 19:00 tot 21:00 bij LAB. 

Skatebård & David Vunk

David Vunk draaide op Lowlands de India plat op zaterdagnacht en wij hopen dat hij dat op ZeeZout nog eens dunnetjes over doet. De Rotterdamse dj draait ZeeZout samen met Skatebård.

Skatebård & David Vunk draaien van 17:00 tot 19:00 bij Discotheque. 

Fafi Abdel Nour

Fafi Abdel Nour heeft zich het afgelopen festivalseizoen ontpopt tot de meest geliefde house-dj van Nederland. There, we said it. 

Met iconische momenten op Dekmantel en Lowlands is Fafi Abdel Nour ineens een populaire parel die de line-up van ZeeZout siert.

Fafi Abdel Nour draait van 14:30 tot 16:30 op de Hill. 

Hunee

Hunee groeide op in Bochum, een voormalige industriestad in West-Duitsland, met cultureel actieve ouders uit Zuid-Korea. Hij verhuisde naar Berlijn 3 dagen na het beëindigen van zijn schoolopleiding om te studeren en om al zijn tijd te besteden aan het werken en graven in platenwinkels en dj’en. De liefde voor muziek spat nog steeds van de dj-sets af.

Hunee draait van 21:00 tot 23:00 in de Discotheque. 

Job Jobse & Sedef Adasi

Grote kans dat een groot deel van het festivalpubliek voor de B2B-set van Job Jobse en Sedef Adasi komt – en wij snappen wel waarom.

De Duitse Sedef Adasi deelt de liefde voor euforische beats met Job. Wij zijn enorm benieuwd naar deze samenwerking en staan vooraan op het moment dat Sedef en Job achter de decks staan.

Job Jobse & Sedef Adasi draaien van 21:00 tot 23:00 bij de Hill.

TAFKAMP

TAFKAMP (het alias van dj Stranger) prijkt ook op de line-up van ZeeZout festival. Je herkent de sets van TAFKAMP aan de acid sounds en gebroken beats.

TAFKAMP draait van 17:00 tot 19:00 bij LAB. 

Naar ZeeZout zaterdag?

Nu je waarschijnlijk van plan bent om te gaan, nog even wat praktische informatie. Aankomende zaterdag, 2 september, vindt ZeeZout Festival plaats bij de Tuinen van West in Amsterdam. Het festival duurt van 12:00 tot 23:00.

Nog geen tickets? Wacht dan niet te lang met bestellen, want de laatste tickets zijn nu in de verkoop. Je bestelt ze op de site van ZeeZout.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.