Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna reageert in drie woorden op haar nieuwe status als miljardair

Vorige week werd niemand minder dan Rihanna officieel tot miljardair uitgeroepen. Volgens berekeningen van het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes, dat er niet vaak naast zit, is de in Barbados geboren zangeres en lingeriegodin 1,7 miljard dollar waard. En daarop reageerde ze kort maar krachtig.

Zoals we haar kennen.

Rihanna is miljardair

Met haar vastgestelde vermogen is Rihanna de rijkste vrouwelijke zangeres ter wereld en na Oprah Winfrey de rijkste vrouwelijke entertainer. Haar vermogen is vooral bij elkaar gesprokkeld in de afgelopen jaren, waarin ze verschillende imperiums opbouwde in de modewereld. Ze werd dan ook niet zo rijk van haar optredens en het uitbrengen van albums. Uiteraard maken de inkomsten die ze genereerde (en nog altijd genereert) met haar muziek wel degelijk onderdeel uit van haar vermogen, maar dat is een schijntje vergeleken met de rest.

Het grootste gedeelte van haar vermogen vergaarde de miljardair uit Barbados met Fenty Beauty. Dit beautymerk is 2,8 miljard dollar waard, en Rihanna beschikt over 50% van de aandelen, waardoor ze op 1,4 miljard dollar uitkomt. Het andere grote aandeel van haar nettowaarde bestaat uit inkomsten die ze genereert met haar lingeriemerk Savage x Fenty, dat ongeveer 1 miljard dollar waard is. Haar aandelen in dit merk zijn volgens Forbes ongeveer 270 miljoen waard. En dan zijn er nog de tientallen miljoenen aan vermogen dankzij haar carrière als zangeres en entertainer.

Reactie in drie woorden

Hoe reageer je kort en krachtig op je nieuwe status als miljardair? Rihanna gaf een uitstekend voorbeeld, toen fotografen ernaar vroegen. “God is good”, riep ze. Toch lijkt het erop dat de lingeriegodin het vooral aan zichzelf (en het luxe modehuis LVMH) te danken heeft.

(Savage x Fenty)

Dat Rihanna er nog steeds geweldig uitziet is algemeen bekend. In een recente make-uploze selfie die ze op Instagram postte, lijkt het erop alsof de 32-jarige zangeres geen dag ouder wordt. Dat zou natuurlijk ook alles te maken kunnen hebben met haar nieuwe grote liefde A$AP Rocky.

Dit zijn de betekenissen achter de 15 tattoos van Rihanna

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.