Lara Steenvoorden
Lara Steenvoorden Daten 22 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Graag gedaan: The Button is je nieuwe guilty pleasure op YouTube

Vergeet First Dates en Lang Leve de Liefde, hier is The Button van Youtube-kanaal Cut. Er staan heel wat mooie formats van ze online, maar dit is de absolute gem. Je mag namelijk meekijken met speeddates waarbij de cringe-factor snel de pan uit rijst. Wil je zien.

De dates worden begeleid door een grote (pratende) knop in het midden. Hoe futuristisch wil je het hebben?

Zo werkt The Button

Twee mensen nemen plaats aan tafel voor een speeddate. In het midden zie je een lichtgevende knop, die de deelnemers (op bijdehante wijze) aanwijzingen geeft voor hun gesprek. Hij stelt vragen voor, geeft opdrachten óf wordt ineens rood. Als dat gebeurt, mag je als deelnemer op de knop drukken om je date te elimineren. Verdwijnt er iemand, dan krijg je een nieuwe date voorgeschoteld. Je kunt je voorstellen dat dit hilarische taferelen met zich meebrengt.

Elimineer jezelf

Af en toe proberen de The Button-makers ook wat anders om de creativiteit erin te houden. De ene keer is het thema anders, denk aan nerds, exen of mensen met een groot leeftijdsverschil. Bij onderstaande variant mag je jezelf elimineren van een slechte date. Van zo’n knop kunnen wij bij onze gemiddelde Bumble-date alleen dromen.

Celebrity crush

Natuurlijk hebben ze ook een aantal celebs zo gek gevonden om mee te doen aan The Button. Onze favoriet? Die met The Kid LAROI. Of hij uiteindelijk een date scoort moet je zelf maar even bekijken:

De hele afspeellijst met meer dan 50(!) video’s van The Button is hier te vinden.

Truth or Drink

Een andere parel is Truth or Drink: de ex-editie. Hierbij nemen twee exen plaats aan tafel en spelen zij het bekende spel waarbij je elke vraag eerlijk moet beantwoorden. Wil je dat niet? Dan neem je een shotje. Welke combinatie is er dodelijker dan je ex en alcohol? Juist. Moet je zien.

Luna (24): ‘Ik heb het met de crush van een goede vriendin gedaan, maar twijfel of ik dit moet zeggen’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.