Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 22 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

BACARDÍ The Table of Ocho: NSMBL blikt terug op een avond vol rum en de kunsten van London Loy

Al eens gehoord van BACARDÍ Reserva Ocho? Vorige week dinsdag maakten wij kennis met deze gouden rum tijdens een onvergetelijke avond. Wij blikken samen met jou terug op de avond, de prachtige aanwezigen en natuurlijk de kookkunsten van London Loy.

Een dinner party voor in de boeken.

BACARDÍ The Table of Ocho: NSMBL blikt terug

De stemming zat er goed in, het eten was top en de BACARDÍ vloeide rijkelijk.

Wat is BACARDÍ Reserva Ocho?

Als je aan BACARDÍ denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de klassieke fles met het witte etiket. Toch zijn er nog een heleboel andere soorten en heeft BACARDÍ ook een exclusievere lijn – hierin vind je Reserva Ocho. Dit is een complexe goudkleurige rum met een diepe, gelaagde en zachte smaak van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille. Vanwaar Ocho? Omdat de rum maar liefst acht jaar heeft gerijpt.

The Table of Ocho

Het cijfer acht kwam overal terug op de avond van 13 december. The Table of Ocho staat letterlijk en figuurlijk volledig in het teken van BACARDÍ Ocho: achtvormige tafels voor 8, 8 groepen vrienden, modern feestelijke gerechten, een wel heel bijzondere pianobar, en natuurlijk BACARDÍ Ocho in overvloed.

London Loy in de keuken

The one and only London Loy was in charge over het eten die avond – en dan weet je dat het goed zit. We aten verschillende gerechten met een Caribische twist: van maissoep tot kip met cassave (hi, Expeditie Robinson).

Bij iedere gang kwam een bijpassende cocktail die bereid was met de speciale Ocho rum. En waar je normaal denkt aan een wat donkerdere cocktail met rum (zoals dark & stormy of Cuba Libre) waren de drankjes erg fruitig, waardoor je je even waande op een Caribische locatie.

Favoriete looks van de avond

En deze avond trok een aantal goed geklede gasten. Onder andere zangeres Irene Hin, NSMBL founder Anna Nooshin en danseres Juliette Koole trokken onze aandacht met hun prachtige look.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.