Anne Smits
Anne Smits Home & Interior 3 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Lekker en mooi slapen? Je shopt nu het allerleukste beddengoed bij H&M Home

Waar we veel tijd (en ook geld) kwijt zijn aan het shoppen van een nieuwe garderobe, mogen we ook eens denken aan onze slaapkamer. We brengen er een groot deel van ons leven door en het is fijn om er een mooie plek van te maken. Heb jij al zo lang je je kunt herinneren hetzelfde beddengoed, misschien wel meegenomen vanuit je ouders’ huis, dan is het eens tijd om jouw bed een make-over te geven. En het leukste beddengoed, vind je gewoon bij H&M.

Of geef met deze items je hele huis een make-over.

Run to H&M: je shopt hier het leukste beddengoed

Niks is fijner dan een vers verschoond bed. En om dat gevoel nóg fijner te maken, vervang je jouw oude beddengoed door een van deze leuke varianten. Wees snel, want er zijn al een aantal maten uitverkocht.

Dekbedset met dessin tweepersoons – € 69,99

Wil jij dat jouw slaapkamer rust uitstraalt, dan is deze lichtbeige variant met een klein ruitje een goede optie. Dit beddengoed geeft een knusse sfeer aan jouw slaapkamer en is ook verkrijgbaar in een zwarte ruit.

Katoenen dekbedset tweepersoons – € 49,99

Wil jij jouw slaapkamer een warme sfeer geven, kijk dan eens naar dit beddengoed in een warmbruine kleur. Dit beddengoed is ook perfect wanneer je jouw slaapkamer of bijvoorbeeld die van jouw vriend niet te vrouwelijk wilt maken.

Linnen dekbedovertrek tweepersoons – € 129,00

Houd jij jouw slaapkamer het liefst zo clean mogelijk en komt er geen andere kleur beddengoed in dan wit? Ga dan voor deze linnen variant. Het linnen materiaal voelt comfortabel aan, is luchtig en gaat ook nog eens lang mee.

Dekbedset van katoenen satinet eenpersoons – € 49,99

Wil jij dezelfde sfeer in jouw slaapkamer creëren als in een hotel? Kies dan voor dit beddengoed met een satijnachtige look.

Katoenen dekbedset tweepersoons – € 39,99

Voor een wat stoerdere look in je slaapkamer, kies je voor deze donkergroene set.

Dit zijn de leukste toilettassen om jouw make-up in op te bergen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.