Emma Toussain
Emma Toussain Love & Life 14 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben: EasyToys brengt adventkalender uit met 24 spannende verrassingen

Het duurt nog wel eventjes voordat het daadwerkelijk kerst is, maar wij zijn al aan het aftellen! En wie dat ook doet, is EasyToys. Zij komen namelijk nú al met hun geliefde adventkalender vol spannende accessoires, die je zelf kunt gebruiken óf met je lover. Het thema dit jaar is ‘Naughty or Nice’ en de verpakkingen zijn, al zeggen we het zelf, verrrrrry chique.

We geven je ook alvast een klein kijkje ín de adventkalender en we hebben een kortingscode voor je.

EasyToys Adventkalender ‘Naughty or Nice’

Een terugkerend onderwerp in het thema zijn de 5 zintuigen en de luxueuze items spelen daar dan ook op in. Alle zintuigen worden geprikkeld door de kleine cadeautjes, ook al zijn die natuurlijk nog een verrassing 😜 De adventkalender zit vol items voor hem, haar én natuurlijk ook voor koppels. Want niks is leuker dan nieuwe dingen samen uitproberen en daar van te genieten.

Begin op 1 december met uitpakken en je hebt tot aan kerst elke dag een leuke verrassing om te openen. December is een feestmaand en daar speelt deze kalender dan ook goed op in: elke avond een klein feestje en dan voor je het weet is het kerst. De fancy smaragd-groene verpakkingen brengen jou gelijk in de kerststemming.

EasyToys adventkalender
EasyToys

Het is donker en koud buiten, de perfecte tijd om samen onder de dekens te kruipen en heel wat nieuwe dingen uit te proberen. Of het te houden bij jullie favorites, maar dan met nieuwe items. Een klein tipje van de sluier..? Verwacht accessoires, toys én hele fijne andere producten die je gegarandeerd in the mood zullen brengen.

Helemaal om? Dan hebben we iets leuks, want we laten jou natuurlijk niet zomaar winkelen. Met kortingscode NSMBL-ADVENT krijg jij 20 euro korting op de kalender, die normaal gesproken voor €129,99 verkocht wordt. De code is geldig van 14 oktober (vandaag dus!) tot en met zondag 16 oktober. Happy shopping!

Kim Kardashian liet haar seksleven met Pete Davidson inspireren door … haar oma

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.