Fleur van den Berg
Fleur van den Berg Love & Life 13 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Single op Valentijnsdag? Wij delen de leukste tips voor een dag vol zelfliefde

Morgen is het weer Valentijnsdag, een dag die door veel koppels uitgebreid gevierd wordt. Maar wat te doen als je single bent? Tijdens deze dag mogen alle soorten liefde gevierd worden. Wij delen dan ook de leukste tips voor een dag vol zelfliefde.

Want ook in je uppie maak je van Valentijnsdag een feestje.

Tips voor singles op Valentijnsdag

1. Ontdek een nieuwe hobby

Niks is leuker dan iets nieuws uitproberen en Valentijnsdag is daar het perfecte moment voor. Pak je favoriete kookboek uit de kast en bak of kook een nieuw recept. Koop schildersmateriaal en begin aan je eigen schilderij. Of maak een leuke collage of vision board.

2. Wellness dagje thuis

Maak je eigen thuisspa, waarbij je al je favoriete beauty artikelen uit de kast haalt en je jezelf helemaal in de watten legt. Met haarmaskers, skincare en een warme douche. Zorg ervoor dat je huis of badkamer lekker opgeruimd is, zodat jij je helemaal op jezelf kunt focussen. Daarna je chillpak aan en alleen maar doen waar jij zin in hebt.

3. Neem jezelf mee uiteten

Alleen uiteten gaan kan spannend zijn, maar het is zeker het proberen waard. Er is niks fijners dan helemaal je eigen gang kunnen gaan en te genieten van je eigen gezelschap. Pak dan ook lekker uit voor je eigen single dinner. Wil je nog een stapje verder gaan? Ga dan eens voor een avondje solo-uitgaan.

4. Film marathon

De bioscopen zitten meestal vol met koppels. Daarom kan het als single fijn zijn om juist thuis te blijven. Zo kun je je eigen gang gaan en hoef je geen verliefde stelletjes tegen te komen. Maak je eigen thuisbioscoop, installeer jezelf op de bank met je favoriete snacks en binge je favoriete Netflix films.

5. Galentine’s day

Galentine’s day vindt officieel één dag voor Valentijnsdag plaats, maar wij vinden dat je elke dag de liefde voor je vriendinnen mag vieren. Dus terwijl de koppels zich op elkaar focussen, is deze dag ook ideaal om met je vriendinnen door te brengen. Laat elkaar wat extra liefde zien en ga samen leuke dingen ondernemen, of juist lekker niks doen.

Wat je ook gaat doen als single tijdens Valentijnsdag, zorg ervoor dat je vooral doet wat jij zélf leuk vindt. Het is ten slotte een dag voor iedereen, of je nu single ben een relatie hebt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.