Julia Schaap
Julia Schaap Money 12 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Boss babe – zoveel is realityster en onderneemster Kylie Jenner waard

Realityster en onderneemster Kylie Jenner (26) is flink aan de weg aan het timmeren. Kylie is vooral bekend geworden door de realityserie Keeping Up with the Karadashians, daarnaast heeft ze ook haar eigen cosmeticabedrijf genaamd Kylie Cosmetics. Dat de jongste Jenner een echte onderneemster is, is duidelijk.

Eerder hebben wij het vermogen van haar oudste (half)-zus Kim Kardashian al op een rijtje gezet, dat lees je hier. Deze keer is Kylie aan de beurt, op hoeveel wordt haar vermogen nou precies geschat? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Succesvolle carrière

Ondanks dat Kylie een kleine voorsprong had, is zij by far de succesvolste onderneemster van de Kardashian-Jenner familie. Kylie Cosmetics is haar grootste succes, het bedrijf werd in 2020 voor 51 procent aan beautybedrijf Coty verkocht voor ruim 500 miljoen euro. De overige 49 procent bleef in handen van Kylie zelf. Naast het cosmeticabedrijf, heeft de businesswoman ook andere bedrijven opgericht, zoals Kylie Skin, Kylie Swim en Kylie Baby. Veel fans stelde dat de realityster rijk was geworden zondertalent, maar toch bewijst ze hiermee het tegendeel. Naast een goede carrière is Kylie ook moeder van dochter Stormy en zoon Aire. Er was lange tijd onduidelijkheid over de naam van haar zoon, lees hier waarom.

Kylie Jenner net worth

Nu zijn we allemaal benieuwd hoeveel haar carrière heeft opgeleverd. In het totaal is Kylie zo’n 634 miljoen euro waard. Eerder riep Forbes Kylie Jenner twee jaar lang uit tot miljardair, toch bleek daar achteraf niks van te kloppen. Kylie en haar momager Kris Jenner hebben iets te veel hebben overdreven in belangrijke documenten. Toch heeft de onderneemster een enorm vermogen opgebouwd, waar ze trots op mag zijn.

Nieuwe liefde?

Afgelopen tijd is Kylie erg veel in het nieuws, omdat er geruchten rond gaan over een mogelijke relatie met Timothée Chalamet. Vorige week waren de twee gespot bij de US Open, en ze hadden het erg gezellig samen. Wij zijn benieuwd hoe dit liefdesverhaal verder gaat.

Kylie Jenner zoenend gespot met nieuwe lover tijdens concert van Beyoncé

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.