Julia Schaap
Julia Schaap Love & Life 6 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Vier dingen die veel twenty-something vrouwen op hun bucketlist hebben staan

Iedereen kent het wel: de bucketlist. Een lijst met dingen die je nog wil doen voordat je doodgaat. Je hebt je hele leven om coole ervaringen af te vinken, en hoeft dus geen rekening te houden met de tijd. Maar je kan ook een bucketlist maken voor in je twenties.

In zo’n bucketlist schrijf je doelen, dromen en levenservaringen op, die je voor een bepaalde periode wilt hebben ervaren en behaald.

De bucketlist van vrouwelijke twintigers

Om je een alvast wat inspiratie te geven wat er op je bucketlist kan staan, hebben wij een aantal ideeën voor je opgeschreven waar veel twenty-someting vrouwen warm van worden.

1. Doe mee met een sportevenement

Oké, het klinkt niet meteen als de leukste bezigheid, maar meedoen aan een sportevenement kan zorgen voor een voldaan gevoel. Denk aan een loop, een marathon of bijvoorbeeld een fietstocht.

Als je eenmaal klaar bent overheerst de adrenaline-kick wat je een bevredigd gevoel geeft, ook maak je door sporten je hoofd leeg, ideaal na een drukke werkdag. Ook is dit een goede reden voor een nieuwe sportoutfit waar jij in kan shinen, wij hebben hier een paar fijne sportsetjes.

2. Skinny dippen

Een beetje cliché, maar skinny dippen staat bij veel mensen op de bucketlist. Er is geen vrijer gevoel dan na een drukke werkdag, op een mooie zomerse avond, poedeltje naakt het water in duiken. Zorg er wel voor dat je je kleding nog terugvindt na het zwemmen…

3. Maak een ballonvaart

Zweven boven het prachtige Nederlandse landschap is echt een activiteit die op je bucketlist moet. Je staat er minder bij stil, maar door zo’n ballonvaart zie je hoe mooi ons kleine landje eigenlijk is. Dit is perfect om te doen later op de avond, waar de zon langzaam ondergaat.

Wil jij het nog grootser aanpakken? NSMBL’s Karlijn maakte dit jaar een ballonvaart over de woestijn van Dubai. Om die ervaring compleet te maken slaap je vooraf in een mooi woestijnkamp, dit zijn onze favorieten.

4. Koop die tas

Iedereen heeft wel een prijzig designeritem in gedachten, dat tóch spannend is om te kopen. Een fortuin uitgeven aan die ene tas die je hoog op je lijstje staat blijft een grote stap. Maar onthoud: de meeste designeritems worden meer waard, dus zie het als een investering. Je kan ook altijd de girl math methode gebruiken. Ben je er na een paar jaar op uitgekeken? Je kan je designeritem later altijd weer verkopen.

Afstrepen maar: de seks-bucketlist om je seksleven leuker te maken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.