Emma Toussain
Emma Toussain Body & Mind 26 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Fizzy Peachtree: deze cocktail is perfect voor koningsdag en ook nog eens Instagramwaardig

Eindelijk mogen we weer ouderwets samen met vrienden en vriendinnen koningsdag vieren en daar hoort ook een verrrrrry Instagrammable cocktail bij! Dan hebben we het over Fizzy Peachtree. Dit drankje is er voor de echte party peaches: mensen die zelf het feestje zijn! Daarnaast zorgt de oranje kleur er voor dat jij volledig matcht met de feestdag zelf. Ook het maken van een fruitige en verfrissende Fizzy Peachtree perzik cocktail hartstikke makkelijk.

Wel zo fijn als je al wat drankjes op hebt ;)

Peachtree

Ben jij een echte cocktail-lover? En kijk jij ook al uit naar koningsdag? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we hebben nu toch een drankje gevonden die perfect bij jou past. De Fizzy Peachtree cocktail is fris, fruitig én heel erg oranje. Perfect dus!

Peachtree

Hoe maak je ‘m?

Het is as easy as one, two Peachtree! Je maakt zelf een Fizzy Peachtree binnen 30 seconden. Wat heb je nodig?

40ml Peachtree
100ml Bruisend water
Sap ¼ limoen

Helemaal geen tijd om een cocktail te maken? Ook geen 30 seconden? No problemo, want Fizzy Peachtree is namelijk ook verkrijgbaar in een kant-en-klaar blikje en er zit 4,5% alcohol in. Ook bevat het feestdrankje maar 146 calorieën dus je kunt er best een aantal van drinken.

Je kunt het drankje kopen bij de Albert Heijn en de Plus.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Beautify

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.