Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 4 jul 2020

Wait, what? Zijn Khloé Kardashian en Tristan Thompson weer samen én verloofd?

Khloé Kardashian en Tristan Thompson. Never a dull moment. In de afgelopen jaren hebben de twee veel ups en downs gehad, en hoewel het leek alsof de exen prima co-ouders waren en niets meer dan dat, gaan er nu hele andere geruchten rond. Khloé Kardashian en Tristan zouden weer samen zijn én zelfs verloofd. Yup.

Als je de verjaardag van Khloé in de gaten hebt gehouden, zijn een aantal dingen je misschien al opgevallen. We nemen je mee.

Khloé Kardashian en Tristan Thompson

Het is niet de eerste keer dat fans speculeren over een nieuwe relatie tussen de twee. Nadat ze vorig jaar uit elkaar zijn gegaan – nadat Tristan haar had bedrogen met de BFF van Kylie Jenner, Jordyn Woods – besloot Khloé Kardashian alleen verder te gaan.

Na de breuk gaf ze echter toe dat ze een tweede kindje met hem wil hebben én ze heeft de hele quarantaine met hem doorgebracht.

Foto’s van de bday bash

De nieuwe geruchten over een eventuele verloving (say what) zijn begonnen na het verjaardagsfeestje van Khloé. Khloé Kardashian zou Khloé Kardashian niet zijn als ze niet een aantal (triljoen) foto’s van haar verjaardag zou delen op de gram. En oplettende fans viel iets op aan de foto’s.

Na het scrollen tussen verschillende threads, viel meteen op dat Khloé Kardashian een gigantische ring droeg om dé vinger. Fans reageerden gelijk onder de foto met de vraag of dat een verlovingsring was. Maar de opvallende ring is niet de enige reden dat fans denken dat de twee weer samen zijn.

Liefdevolle post

Tristan Thompson plaatste namelijk voor de verjaardag van Khloé een liefdevolle post op Instagram. Onder de schattige foto van Tristan, Khloé en dochter True, stond een nóg lievere caption. En yes, daar staat ook het L-woord in.

“I’m wise enough now to know, you came into my life to show me just what it means to be an incredible person. I appreciate how I am able to learn from and grow because of you. I thank God for the beautiful and loving woman you are to everyone, especially our daughter True. You deserve the world Koko! True and I love you mama. Happy Birthday @khloekardashian.”

Things are going very well

Wacht nog maar even met een vreugdedansje doen (of niet), want bronnen hebben aan E! News verteld dat de twee niet verloofd zijn. Wél hebben ze gezegd dat “things are going very well” tussen Khloé en Tristan.

Volgens de bron doet Khloé Kardashian het rustig aan doet, wat we natuurlijk maar al te goed begrijpen. Toch doet de quarantainetijd veel goeds. Volgens de bron is deze tijd samen “very special and meaningful“.

De relatie een kans geven

Een andere bron heeft aangegeven dat Khloé en Tristan hun relatie toch weer een kans geven en dat alles erop leek (tijdens het feestje van Khloé) dat ze weer samen zijn. Niet zo gek natuurlijk, dat de twee weer dichter tot elkaar zijn gekomen sinds de quarantaine.

Hoewel hun relatie veel drama kent, lijken Khloé en Tristan hun liefdesverhaal weer een nieuw leven in te willen blazen. De geruchten over een verloving zijn nog niet te bevestigen óf te ontkennen, maar de grootte van de ring heeft zeker de potentie tot een verlovingsring.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wait, what? Zijn Khloé Kardashian en Tristan Thompson weer samen én verloofd?
Sluiten