Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 2 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian is voor het eerst in 42 jaar begonnen met het drinken van alcohol en dit is haar favo drankje

De altijd gezonde en drukke Kim Kardashian heeft de afgelopen tijd een flinke transformatie doorgemaakt. Zo geniet ze na de scheiding van Kanye West en een relatie met Pete Davidson momenteel van het single leven en krijgt ze wereldwijd flinke kritiek door de enorme hoeveelheid die ze is afgevallen. Maar dat is nog niet alles. De realityster gaf onlangs toe te zijn begonnen met het drinken van alcohol, ondanks dat ze het nooit lekker heeft gevonden.

Geen Dry January voor Kim Kardashian

Waar velen van ons momenteel even geen alcohol meer kunnen zien en weer een poging gaan doen om mee te doen aan dry january, doet Kim Kardashian juist het tegenovergestelde. De realityster, beauty mogul en rechtenstudent stond erom bekend nooit een druppel alcohol te drinken. Ze vindt de smaak niet lekker (spuugde het shotje van Kylie onlangs nog uit) en is niet bepaald het type dat graag de controle verliest. Toch geeft ze in een podcast met Gwyneth Paltrow, Goop, toe te zijn begonnen met het drinken van alcohol en koffie.

Weinig ontspanning in het chaotische leven van Kim K

Dat Kim Kardashian een druk leven heeft kunnen wij ons zeker voorstellen. Er zijn weinig evenementen die ze niet bijwoont, ze is vrijwel elke dag in het nieuws te zien, ze heeft inmiddels 4 kinderen, studeert rechten, heeft meerdere bedrijven waaronder SKKN en SKIMS en wordt daarbij ook nog eens gevolgd door een tv-ploeg voor de reality-serie The Kardashians. Hoe ze het volhoudt? Wij hebben geen idee. Een poosje geleden verklapte ze dat haar minimale interieur voor rust zorgt. Ook liet ze in een podcast weten dat ze om dezelfde reden een handboek heeft met kledingvoorschriften voor haar personeel. De eisen? Enkel het dragen van minimale natuurtinten is toegestaan. Toch blijkt dit voor Kim niet genoeg om de ontspanning te vinden die ze zoekt.

Kim grijpt naar de fles

Na een lange dag vol meetings en lessen vind Kim het lastig om te ontspannen. Het lijkt net een normaal mens, vind je niet? In de podcast vertelde ze dat ze het moeilijk vind om niks te doen na alle drukte. Ze probeert daarom haar eigen manier van ontspanning te vinden. Haar versie van ontspanning is momenteel om een drankje te drinken met haar vrienden en soms zelfs tot laat uit te gaan. Iets wat ze een paar jaar geleden nooit zou hebben gedaan. Let’s get wild!

Haar favoriete drankje

Ondanks dat ze eigenlijk nooit hield van de smaak van alcohol heeft ze inmiddels toch een favoriet. Met een shotje tequila met ananassap wordt de dag voor Kim perfect afgesloten. Toch geeft ze ook aan geen enorme hoeveelheden te drinken of er een dagelijkse gewoonte van te maken. Twee shots en ze heeft wel weer genoeg gehad.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.