Renée
Renée | LinkedIn Entertainment 12 aug 2018

Een tijdlijn van Kanye West en Kim Kardashians relatie

Drie kinderen en een groot huwelijksfeest later zijn Kim Kardashian en Kanye West nog altijd gelukkig getrouwd. Maar het duurde jaren voordat Kanye Kim eindelijk zijn vrouw kon noemen.

De liefdestimeline van Kim Kardashian en Kanye West

NSMBL vertelt je alles over het liefdesverhaal van Kim Kardashian en Kanye West.

2003: de eerste ontmoeting

Kanye West ontmoette Kim Kardashian voor het eerst in 2003 en hij wist meteen dat zij zijn vrouw zou worden. Destijds had ze een relatie met rapper Ray J. Je weet wel, van de sekstape. In 2013 vertelde hij aan Ryan Seacrest hoe verliefd hij toen al op haar was.

“I just knew I wanted her to be my girl for a long time. I remember I saw a picture of her and Paris Hilton, and I remember telling my boy, ‘Have you seen that girl Kim Kar-dijon?'”

2009: Kanye West rapt voor het eerst over Kim

Hoewel dit nooit echt bevestigd is, lijkt het erop dat het Kanye zes jaar kostte om te rappen over Kim. In zijn verse voor Keri Hilson’s Knock You Down rapt hij het volgende:

You were always the cheerleader of my dreams / Seem to only date the head of football teams / And I was the class clown that always kept you laughing / We were never meant to be, baby we just happened.

Destijds had Kim Kardashian een relatie met basketballer Reggie Bush.

2010: Kanye krijgt zendtijd in één van Kims realityshows

Het lijkt erop dat Kimye altijd contact heeft gehad. In 2010 dook hij namelijk ineens op voor de camera’s van Kim and Kourtney Take New York, waar ze hun eigen winkel openden. Daar zegt ze het volgende:

“Kanye and I have been good friends for a long time. He’s someone that we definitely respect his fashion taste and his style and so we wanted him to check out the store.”

2011: Kim trouwt met Kris Humphries

De twee waren echt vrienden, want in 2011 gaf Kim het ja-woord aan een andere basketballer, Kris Humphries. Haar relatie met Reggie was verleden tijd en het duurde niet lang voordat ze met Kris het huwelijksbootje instapte.

Hoe snel dat huwelijk werd uitgezonden op tv, zo snel was het vuur alweer gedoofd. Na 72 dagen vroeg Kim de scheiding aan. Later biecht hij in een programma van zus Khloé op dat hij zijn best heeft gedaan om haar uit het huwelijk te praten.

“I started sending her pictures of, like, certain basketball players that used to be cool that now they wear their pants all the way up to here. Like, ‘This is your future.'”

2012: Kim en Kanye beginnen met daten

In april van het jaar 2012 werden Kim en Kanye dan voor het eerst samen in het openbaar gespot. De rest is inmiddels geschiedenis, want het was vrijwel meteen duidelijk dat de twee een item zijn. Maanden later, in december, kondigt Kanye West tijdens een show aan dat Kim zwanger is van hun eerste kindje.

2013: Kim is eindelijk gescheiden van Kris en North West is geboren

2013 was hectisch voor Kim Kardashian. Ze was zwanger van Kanye, maar op papier nog steeds getrouwd met Kris. Gelukkig wist ze voor de geboorte van North West te scheiden van hem. North werd geboren op 15 juni 2013.

Sinds de geboorte van hun dochter ging het een stuk beter. In oktober ging Kanye op één knie om Kim ten huwelijk te vragen. Uiteraard werd alles vastgelegd voor Keeping Up With The Kardashians.

Ja natúúrlijk, North West heeft nu al haar eerste modellenklus in de pocket

2014: Kim Kardashian en Kanye West trouwen in Parijs

Op 24 mei 2014 trouwden Kim en Kanye. Ze droeg een handgemaakte jurk van Givenchy en dat was geen gekke keuze, aangezien ze goed bevriend is met de toenmalige designer van het modehuis: Riccardo Tisci.

?

2.4m Likes, 56.8k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “?”

Kanye West vertelt openhartig over zijn bipolaire stoornis

2015: Kim is zwanger van haar tweede kindje

Na een rustige honeymoon kondigen Kim en Kanye in mei 2015 aan dat ze wederom een kindje krijgen. Kim bevalt op 5 december van zoon Saint West. Kijk hoe lief:

SAINT WEST

2.9m Likes, 157.9k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “SAINT WEST”

2017: het stel verwacht een derde kindje via een draagmoeder

De zwangerschappen én bevallingen van North en Saint waren zo gecompliceerd, dat artsen Kim afraden om nog een keer zwanger te worden. Dat viel nogal zwaar, omdat Kim Kardashian graag nog een derde kindje wilde met Kanye West. In september bevestigen ze dat ze alsnog een kind in hun armen kunnen sluiten, maar dan wel via een draagmoeder.

Kim en Kanye hebben een draagmoeder gevonden – voor dit bedrag

2018: Chicago West wordt geboren

Op 15 januari 2018 zette de draagmoeder een meisje op de wereld: Chicago West. “Kanye and I are happy to announce the arrival of our healthy, beautiful baby girl. We are incredibly grateful to our surrogate who made our dreams come true with the greatest gift one could give and to our wonderful doctors and nurses for their special care. North and Saint are especially thrilled to welcome their baby sister.”

Baby Chicago

7.3m Likes, 113k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Baby Chicago”

Aha! Dit zijn dus de betekenissen van al die Kardashian namen

CosmopolitanInsider

Reageer op artikel:
Een tijdlijn van Kanye West en Kim Kardashians relatie
Sluiten