Gina Koninkx
Gina Koninkx Post 09/09/2018

De reden dat prinses Charlotte 1 miljard (!) meer waard is dan haar grote broer George

Hoewel de kleine prins George al een giga fortuin op zijn naam heeft staan komt zijn zusje Charlotte er toch beter van af. De marktwaarde van het prinses Charlotte wordt namelijk geschat op 5 miljard pond terwijl bij haar broer de teller op 3,6 miljard staat. You go girl.

Hoewel ze pas vier en drie jaar oud zijn is hun invloed op de Britse economie waanzinnig groot. Hun portemonnee is dikker dan die van ons en daar zijn we stiekem wel een heel klein beetje jaloers op.

Het vermogen van prinses Charlotte

De koppies van Charlotte en George zijn natuurlijk priceless, maar dan ook écht. Exact vaststellen hoeveel de twee kleutertjes waard zijn is onmogelijk, maar er is wel een manier om de marktwaarde van de Britse royals te bepalen. Daaruit blijkt dat Charlotte ‘meer waard’ is.

Hoe heeft de kleine prinses dit voor elkaar gekregen? Vooral door haar sassy uitstraling. De kans is namelijk veel groter dat Charlotte een kledingstuk hyped dan haar broertje George. Jurkjes die Charlotte draagt zijn altijd binnen mum van tijd uitverkocht.

Wishing a happy third birthday to Princess Charlotte – thank you all for your lovely messages!

787.7K vind-ik-leuks, 8,700 reacties – Kensington Palace (@kensingtonroyal) op Instagram: ‘Wishing a happy third birthday to Princess Charlotte – thank you all for your lovely messages!’

Koninklijk stijlicoon

De invloed van het prinsesje is zó groot dat het zelf een naam heeft, het ‘Princess Charlotte Effect’. Ouders willen dat hun kinderen er hetzelfde uitzien als de kleine royal en dat gaat zelfs zo ver dat één op de vijf Britse ouders Charlotte ziet als stijlicoon voor hun eigen kinderen. Say what?!

Hello Giggles

Reageer op artikel:
De reden dat prinses Charlotte 1 miljard (!) meer waard is dan haar grote broer George
Sluiten