Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 14 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoe weet je dat je verliefd op iemand bent? Dit zijn de 5 signalen

Niets is zo lekker als tot over je oren verliefd zijn. Toch is het tegelijkertijd ook doodeng, want ineens ben jij niet in je eentje meer verantwoordelijk voor je eigen geluk. Of althans, zo voelt het. Daarom duurt het vaak lang voordat we durven toegeven dat we verliefd zijn. Twijfel jij aan jouw gevoelens? Dit zijn de tekenen dat jij in love bent.

Liefde doet nogal wat met de mens. Het ene moment ben je op de zevende hemel, maar het andere moment twijfel je weer aan al je gevoelens.

Interessant: zo lang duurt het totdat je verliefd wordt op iemand

Dit zijn de 5 signalen dat jij echt verliefd bent

Zou het dan toch?

1. Je kan niet stoppen met denken aan die ene persoon

Dit bewijst maar weer dat alle clichés waar zijn. Overdag loop je rond met die ene persoon in je gedachten en ‘s nachts maakt hij, zij of hen ineens een comeback in je dromen.

2. Je betrapt jezelf erop dat je fantaseert over jullie toekomst

Nu weet je zeker dat jij tot over je oren verliefd bent en dat het niet gaat om een onschuldige fling. Het fantaseren over een toekomst samen is een heel goed teken.

3. Je check of diegene jouw Instagram-stories bekijkt

Ook ons gedrag op social media vertelt veel over onze gevoelens. Kijk jij steeds of jouw lover jouw Instagram-stories al bekeken heeft? Dan wild dat zeggen dat die persoon veel voor jou betekent.

4. Je bent ineens veel handtastelijker

Dit geldt niet voor iedereen. Toch is het vaak zo dat zelfs de meest fysiek afstandelijke mensen meer affectie tonen wanneer ze verliefd zijn. Kan jij jouw handen niet thuis houden? Dan is een een dikke kans dat jij serieuze vlinders in je buik hebt.

5. Je voelt je on top of the world

Het gevoel van verliefdheid laat zich moeilijk omschrijven. Maar als we het toch proberen: je voelt je on top of the world en alsof alles eindelijk lijkt te werken. Zit jij extreem lekker in je vel de laatste tijd? Dan is jouw lover waarschijnlijk de oorzaak.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.