Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Food 28 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 lekkere TikTok-recepten wil je dit weekend nog proberen

Soms kan het best lastig zijn om voor elke dag een nieuw recept te verzinnen. We scrollen eindeloos door receptensites en kopen duizenden kookboeken, puur om nooit zonder inspiratie te zitten. Soms is de inspiratie echter gewoon even op en weet je maar niet wat je moet koken. Gelukkig is daar TikTok, dat volstaat met heerlijke recepten.

Eerder gingen er al TikTok-recepten viral en nu verzamelen wij de lekkerste.

Recepten op TikTok

Is het geen makkelijke beauty hack, dan is het wel een simpel recept met fêta en tomaten. TikTok is dé plek waar je je dagelijkse dosis inspiratie vandaan kunt halen, en dat geld ook voor recepten. Heb je geen idee wat je moet eten dit weekend? We got you covered. Deze vijf lekkere recepten van TikTok wil je proberen.

1. Vegan burger

Voor de vegans onder ons is een lekkere burger nooit mis. Dit heerlijke recept van Tabitha Brown is zeker het proberen waard.

@iamtabithabrown

Veggie burger overload🙌🏿 #vegan #tabithabrown

♬ original sound – Tabitha Brown

2. Summer rolls

Met de warme dagen die weer voor de deur staan is een vrolijk en zomers receptje alles wat we willen op dit moment. Deze summer rolls zijn ontzettend lekker en simpel.

@cookingwithayeh

Fresh Summer Rolls! What’s your favourite filling to have in these? #fyp #foodtiktok #summerrolls #foryoupage #healthy #easyrecipe #springrolls #vegan

♬ Taste It – Ikson

3. Feta pasta

Wie het overheerlijke en vooral makkelijke pastarecept met fêta nog niet heeft geprobeerd moet deze aanrader echt proberen. Het mag je niet ontgaan zijn: het recept ging viraal op TikTok en in Finland was de fêta zelfs uitverkocht.

@cookingwithayeh

Baked Feta Pasta is def worth all the hype!! Inspired by the lovely @feelgoodfoodie 💗 #fyp #foodtiktok #bakedfeta #pasta #foryou #foryoupage

♬ Taste It – Ikson

4. Bananen-pancakes

Deze bananen pannenkoekjes zijn een prima ontbijt voor op de zondag. Wij zijn fan.

@cookingwithamyy

What’s your favorite breakfast? Mine is 😊🥞 #banana #pancakes #bananapancakes #breakfast #fy #fyp #foryou

♬ Music Sounds Better with You – NEIL FRANCES

5. Quesa birria taco’s

Deze heb je vast ook voorbij zien komen tussen de recepten van TikTok: de beroemde quesa birria taco’s. Het kost wat tijd ze te maken, maar dan heb je wel een ontzettend lekker recept.

@newt

quesabirria tacos 🌮🧀 😈

♬ original sound – newt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.