Lara Steenvoorden
Lara Steenvoorden Bizarre Bekentenis 30 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

Nynke (33): ‘Mijn date vertelde dat hij dating coach wil worden en ik was het eerste project’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een bekentenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Nynke* (33) haar verhaal.

Nynke is nu een half jaar aan het daten. Ze heeft al heel wat interessante dates gehad, maar de ware zat er nog niet bij. Vorige week had ze een bijzondere date met Mike*, die vertelde dat hij dating coach wil worden. 

Nou Nynke, vertel eens wat over jezelf.

“Ik denk dat ik wel een standaard vrouw van begin dertig ben. Ik ga graag met vriendinnen op stap om drankjes te drinken en te dansen, we bezoeken veel restaurants, ik sport graag, vind mijn werk erg leuk en belangrijk én ik ben sinds een half jaar wel op zoek naar een nieuwe relatie. Ik ben ongeveer twee jaar vrijgezel en sta open om weer eens lekker helemaal verliefd te worden. Dus ik ga regelmatig op date.”

En hoe gaat dat tot nu toe?

“Heb je even? Ik heb alles al gezien. Van mannen die je na één date ghosten tot aan een vent die mij begon te stalken omdat hij na een afspraakje he-le-maal verliefd op mij was. De ene man was al een tijd ‘in between jobs’ en de ander was miljonair. Ze hebben op deze leeftijd allemaal een rugzak en de ene date was nog meer bijzonder dan de ander. Natuurlijk zaten er ook gewoon doorsnee types bij, maar echt een vonk heb ik nog niet gevoeld. 

Totdat…

“Tot Mike tussen mijn Bumble-matches verscheen. Het was direct een gepingpong van bijdehante opmerkingen en ik vond hem écht meteen leuk. Binnen een week hadden we onze eerste date.”

Hoe was de eerste date?

“Eigenlijk was hij precies zoals ik me had voorgesteld. Lang, brede schouders, ontzettend open, direct en gezellig. Ik voelde me direct tot hem aangetrokken. Totdat hij zei dat hij met het idee speelt om dating coach te worden.”

O jee. En toen?

“Ja, dan ga je elk woord en elke aanraking in twijfel trekken. Is dit verhaal echt of een manier om mij te verleiden? Legt hij nu zijn hand op mijn been omdat hij denkt dat dit werkt? Ik voelde me een experiment en vertrouwde hem direct niet meer. Hij deed uit de doeken dat hij regelmatig vrienden helpt om vrouwen te scoren via datingapps. Toen ik hem vroeg hoe hij hierbij kwam, zei hij dat hij er zelf zó goed in was, dat hij anderen wilde helpen hetzelfde te bereiken.”

Hoe is de date geëindigd?

“Na zijn bekentenis was ik wat voorzichtig, maar naarmate de avond vorderde verdween dat eerste gevoel van wantrouwen weer naar de achtergrond. We hebben gezoend en dat voelde echt fijn en bijzonder… voor mij. Daarna heb ik niets meer van hem gehoord. Ik heb hem later nog een appje gestuurd dat ik het jammer vond dat hij mij als een probeersel heeft behandeld. Daar heeft hij niet meer op gereageerd. Ik ben blij dat het bij een kus is gebleven.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Bizarre bekentenis: ‘Ik heb een verhouding met mijn leidinggevende, maar niemand weet ervan’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.