Britta van Aggele
Britta van Aggele Food 27 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit cinnamon toast recept van Kourtney Kardashian wil je direct proberen

Social media staat tegenwoordig helemaal vol met de heerlijkste recepten. Vooral op TikTok delen gebruikers video’s waarin eenvoudig wordt uitgelegd hoe je de verschillende gerechten maakt. Nu lijkt TikTok op dit moment compleet obsessed te zijn met het cinnamon toast recept van Kourtney Kardashian, want onze TikTok-feed staat er helemaal vol mee.

Perfect als ontbijt, snack of toetje.

Kourtney Kardashian

Het afgelopen jaar is een druk jaar geweest voor Kourtney Kardashian. Ze kreeg niet alleen een relatie met haar nieuwe vriend Travis Barker, maar verloofde zich ook in oktober toen Travis haar ten huwelijk vroeg. Dit zorgde ervoor dat hun twee gezinnen nu een grote familie vormen en het lijkt beter dan ooit met ze te gaan.

Als je Kourtney Kardashian kent, weet je dat ze van heel gezond eten houdt. Toch lijkt het erop dat Travis Barker ook een andere kant in Kourtney naar boven haalt. De 42-jarige realityster deelt tegenwoordig namelijk de lekkerste (ongezonde) gerechten op haar Instagram-verhaal. Nu lijkt het erop dat ook TikTok helemaal los gaat om een van Kourtney Kardashians recepten en dat is die van cinnamon toast.

Waarom matcha hét drankje is dat je wilt drinken tegen die middagdip

Cinnamon toast

Kourtney Kardashian liet de heerlijke toast al verschillende keren op haar Instagram zien, voordat ze het recept officieel op Poosh plaatste. Het duurde toen niet lang voordat TikTok dit heerlijke recept van Kourtney Kardashian oppakte. Zo laat Kiki Starsomers – @kikistarsomers – in haar TikTok-video precies zien hoe je het recept van Kourtney Kardashian maakt.

@kikstarsomers

Master chef #kourtneykardashian #kardashians #toast #recipe #celebrityrecipe #healthyfood #poosh #healthylifestyle #ChiliDogYumPlz #glutenfree #vegan

♬ original sound – Kiki

Van dalgona coffee tot feta pasta: dit zijn de populairste TikTok-recepten op een rij

Ingrediënten:
– 4 sneetjes glutenvrij brood (of brood naar keuze)
– 60 gram gezouten veganistische boter, verzacht
– 50 gram suiker
– 1 theelepel biologisch gemalen kaneel
– een snufje zout

Kiki laat in haar video zien dat ze haar oven voorverwarmd op 175 graden Celsius, voordat ze de zachte boter, de suiker en de kaneel met elkaar mixt. Vervolgens bedekt ze beide kanten van haar brood royaal met het suikermengsel en legt ze de sneetjes op een met aluminium bedekte bakplaat. Deze bakt ze vervolgens voor 10 minuten in de oven tot de cinnamon toast goudbruin kleurt. Eetsmakelijk!

Penne én wodka: dit pastarecept van Gigi Hadid wil je maken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.