admin
admin Relaties 13 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Seksuele spanning opwekken in je relatie doe je zo

Weet je het nog? Die geweldige konijnenfase aan het begin van je relatie? Toen konden jij en je partner niet van elkaar afblijven. Jammer genoeg is het een fase en komt deze fase niet meer terug. Dit klinkt allemaal niet heel vrolijk en daarom hebben we ook goed nieuws: je kunt de seksuele spanning wel weer opwekken. 

Vier keer op een dag zal het hoogstwaarschijnlijk niet meer worden (en misschien maar goed ook), maar meer zin in elkaar krijgen en geweldige seks hebben, dat is zeker wel mogelijk. Maar hoe dan? Keep on reading. 

Seksuele spanning opwekken

Zeker tijdens de quarantaine lijkt het moeilijker voor stellen om elkaar woest aantrekkelijk te vinden. Velen zien er minder verzorgd uit en dragen elke dag een pyama- of joggingpak (guilty). Maar de quarantaine is juíst de kans om elkaar helemaal te ontdekken. In plaats van vrijdagavond stappen, kun je een seksavond inplannen. Jep, voor sommigen zal dit raar en onnatuurlijk klinken, maar eigenlijk is dit heel leuk en spannend.

Jullie kunnen elkaar namelijk de hele week excited maken. Stuur je partner bijvoorbeeld een sexy appje als hij even niet thuis is en geef elkaar een fijne massage in die week als warmmakertje. Trek je meest hete pakje uit de kast, zorg voor een heerlijk wijntje, kaarsen én probeer iets nieuws. Doe iets wat jullie beiden spannend vinden om te proberen.

Jullie kunnen namelijk samen een seksspeeltje proberen. Bij Easytoys heb je mega veel seksspeeltjes, maar ook spelletjes zoals een dobbelspel of een truth or dare spel. Mega leuk voor jullie seksavond. Je zult zien dat jij en je partner elkaar verrassen en de volgende dag nog steeds lovey-dovey zijn.

Guy Talk Kerstspecial

JA, je leest het goed. Guy Talk heeft een kerstspecial en we zijn al aangekomen bij aflevering 2. We hebben dit seizoen een aantal nieuwe gezichten, namelijk Ziggy, Lodewijk en Ian. Maar ook onze oude favorieten Yuki, Danny en Boy zijn weer van de partij. In deze aflevering hebben de mannen het over seksuele spanning. Wat doen deze mannen om het spannend te houden in de slaapkamer? Doen zij bijvoorbeeld aan sexting of seksspeeltjes?

Heb jij aflevering 1 nog niet gezien van de Guy Talk kerstspecial? Deze ging over de onzekerheden van de mannen in bed. Die wil je ook zeker niet missen!

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.